Prajitura cu branza bicolora PrecedentulUrmătorul DesertFoarte ușor55 min Trimite unui prieten Printează pagina Adresează o întrebare autorului Postează o poză cu rețeta gătită de tine Ingrediente 6 500 g branza dulce de vaca, o cutie mica de frisca lichida, 4 linguri zahar, 2 oua, 4 linguri faina, coaja rasa de la o portocala mare. Reteta originala: 500 g branza de vaca, 200 g smantana, 300 g zahar, 200 g margarina, 4 oua, 150 g faina, 2 plicuri zahar vanilat, stafide. pentru pandispan: 4 oua, 4 linguri apa, 8 linguri zahar, jumatate de plic de praf de copt, 8 linguri faina, o ciocolata amaruie topita, putin lapte. Reteta originala: 200 g margarina, 200 g zahar, 100 ml lapte, 4 oua, 2 linguri cacao, o lingurita praf de copt, 200 g faina.