Tort cu fulgi de migdale PrecedentulUrmătorul DesertFoarte ușor55 min Trimite unui prieten Printează pagina Adresează o întrebare autorului Postează o poză cu rețeta gătită de tine Ingrediente 10 2 oua 125 g de zahar coaja si esenta de lamaie 50 g de faina 50 g de amidon 1 lingurita de praf de copt 1 lingura cu varf de fulgi de cocos suc natural de portocale, pentru insiropat blatul CREMA GANACHE: 250 g de ciocolata alba 300 ml de frisca lichida 100 g de alune de padure macinate grosier 1 foaie de gelatina CREMA DE LIMETTE: 350 g de iaurt gras 80 g de zahar coaja si sucul de la o limette 150 ml de frisca lichida 10 g de gelatina 5-6 bucati de biscuiti cu bucatele de ciocolata JELEU DE PORTOCALE: 220 ml suc natural de portocale 2 linguri de zahar 3 foi de geatina