Petitchef

Tort cu fulgi de migdale

Desert
10 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

10

CREMA GANACHE:

CREMA DE LIMETTE:

JELEU DE PORTOCALE:

Preparare

  • Se amesteca iaurtul cu zaharul, coaja si sucul de limette .Gelatina hidratata se dizolva in 2 linguri de apa,pe foc mic si se adauga cremei de iaurt, astfel:- se ia din iaurtul rece cate o lingura si se adauga gelatinei calde,apoi totul se pune peste iaurt.Se pune in frigider pentru cca 30 de minute si se inglobeaza frisca batuta si biscuitii rupti in bucatele.
  • Atentie, nu puneti si firmiturile.Amestecati usor si puneti crema peste al doilea blat, insiropat si el cu suc de portocale.Folositi-va de un inel de tort.Se pune in frigider pentru 2-3 ore, pana ce crema se intareste bine.
  • Ciocolata impreuna cu jumatate din cantitatea de frisca lichida
    se pun pe foc mic, amestecand pana la topirea ciocolatei. Se da la o parte si cat inca mai este calda, se pune foaia de gelatina, hidratata in prealabil 10 minute in apa rece.
  • Se amesteca iaurtul cu zaharul, coaja si sucul de limette .
    Gelatina hidratata se dizolva in 2 linguri de apa,
    pe foc mic si se adauga cremei de iaurt, astfel: se ia din iaurtul rece cate o lingura si se adauga gelatinei calde, apoi totul se pune peste iaurt. Se pune in frigider pentru cca 30 de minute si se inglobeaza frisca batuta si biscuitii rupti in bucatele.Atentie, nu puneti si firmiturile.
  • Amestecati usor si puneti crema peste al doilea blat, insiropat si el cu suc de portocale. Folositi-va de un inel de tort.Se pune in frigider pentru 2-3 ore, pana ce crema se intareste bine.
  • Se incalzeste sucul de portocale, se adauga zaharul si gelatina hidratata in prealabil.

Rețete inrudite

YouTube

Tort despacito


Poze

Tort cu fulgi de migdale
Tort cu fulgi de migdale - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort iepuras
Tort iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort de halloween cu glazură diabolică
Tort de halloween cu glazură diabolică
8 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cifra
Tort cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Laptele de migdale – miracolul vegetal Laptele de migdale – miracolul vegetal Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează