Petitchef

Tort Hannah Montana

Desert
6 porții
1 oră
50 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se separa galbenusurile de albusuri.Albusurile se bat spuma , apoi se adauga zaharul si se mai bate pana devine o crema lucioasa.
  • Se adauga galbenusrile , se bate pana se omogenizeaza, apoi se adauga treptat apa si uleiul.Se adauga treptat praful de copt, faina si cacaoa si se amesteca bine.
    Ultima data se pune ciocolata razalita , se amesteca usor , apoi se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt . Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 45-50 minute
  • Crema
    Se rupe ciocolata bucatele si se pune intr-un bol impreuna cu 300 ml frisca lichida. Se baga la microunde un minut. Se scoate , se amesteca iar daca mai e nevoie se mai baga cate putin pana se topeste toata ciocolata. Atentie sa nu fiarba ca se taie.Se lasa ciocolata la racit iar intre timp se bate restul de 200 ml frisca pana devine teapana.
  • Intr-o craticioara se pune 1/2 din lapte, adica 1/4 pahar, si se amesteca cu gelatina. Se pune pe foc si se amesteca pana gelatina s-a dizolvat de tot. Se ia de pe foc si se adauga restul de lapte.Se lasa sa se raceasca un pic , 2-3 minute , apoi se toarna peste frisca batuta spuma.
    Cand ciocolata s-a racit se bate si aceasta pana devine o crema fina si isi schimba un pic culoarea , se face mai deschisa. .Se amesteca frisca batuta spuma impreuna cu crema de ciocolata.
  • Sirop
    4 linguri zahar1 pahar apaSe pune zaharul intr-o craticioara si se pune pe foc . Se amesteca din cand in cand iar cand incepe sa se caramelizeze se adauga apa. Se lasa sa fiarba pana se topeste tot zaharul.
  • Montare
    Blatul de tort daca a crescut neuniform se taie partea de sus , adica capacul ,ca sa se indrepte.Tava in care se va monta tortul se tapeteaza cu folie transparenta.Tortul se taie in trei parti egale pe orizontala.Se pune prima foaie de tort, se insiropeaza , peste care se toarna jumatate din crema de ciocolata.Se pune a doua foaie de tort , se insiropeaza si aceasta si se toarna restul de crema. Se pune ultima foaie , se insiropeaza si se pune la rece pentru cel putin o ora.
  • Dupa ce tortul a stat suficient la rece, se scoate din tava, se inlatura folia , se pune pe un platou si se imbraca in frisca colorata.


Poze

Tort Hannah Montana
Tort Hannah Montana - poza 2
Tort Hannah Montana - poza 3
Tort Hannah Montana - poza 4
Tort Hannah Montana - poza 5
Tort Hannah Montana - poza 6
Tort Hannah Montana - poza 7
Tort Hannah Montana - poza 8
Tort Hannah Montana - poza 9
Tort Hannah Montana - poza 10
Tort Hannah Montana - poza 11
Tort Hannah Montana - poza 12
Tort Hannah Montana - poza 13
Tort Hannah Montana - poza 14
Tort Hannah Montana - poza 15
Tort Hannah Montana - poza 16
Tort Hannah Montana - poza 17
Tort Hannah Montana - poza 18
Tort Hannah Montana - poza 19

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tort simplu de ciocolată
Tort simplu de ciocolată
8 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Cake pops sau tort-acadele Cake pops sau tort-acadele

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează