Petitchef

Tort Richard

Desert
10 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

10

Preparare

  • Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile frecate cu ulei, nuca macinata si faina.
  • Se coc 3 foi in tava de aragaz unde am pus inelul de copt de la forma de tort.
  • Pentru crema se incalzeste frisca, se adauga ciocolata rupta bucati si se tine pana se topeste ciocolata.
  • Se da la rece. Cand compozitia s-a incalzit se bate spuma. Se acopera si se decoreaza foile cu crema.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort nesquik
Tort nesquik
5 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort -negresa cu nuca si cafea
Tort -negresa cu nuca si cafea
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort toffifee
Tort toffifee
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti Oreo
Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti Oreo
8 porții
2 h 40 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort Iepuras
Tort Iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei