Ingrediente: Pentru baza: 400 de grame de tofu 1 ceapa 2 linguri de otet balsamic 4 linguri de sos de soia Pentru piureul de dovlecei: 1 kg dovlecei 400 g...
Ingrediente: 300 g vinete 250 g dovlecei 1/2 kg carne tocata de porc 1/4 pahar ulei de masline 1 ceapa 1 rosie scortisoara, piper, patrunjel, sare 3 linguri past...
Ingrediente: 3 dovlecei 4 rosii o ceapa, 2 catei de usturoi, 3 cartofi, o legatura de marar, o legatura de patrunjel, sare, piper, 150 ml lapte, 150 ml smantana...
Ingrediente: 1 ceapa 300 g dovlecel 250 g cartofi 100-150 g sunca presata/Kaiser sau Bacon 1/2 leg. patrunjel 1 ou (L) sare piper nucsoara ulei pentru prajit...
Datorita aromei delicate insotita de un gust usor picant, ca urmare a amestecului de uleiuri esentiale care aduc a portocala, lamaie si camfor, nucsoara este un condiment rafinat, care se preteaza atat in preparatele sarate cat si dulci.
Ingrediente: 300 g vinete 250 g dovlecei 1/2 kg carne tocata de porc 1/4 pahar ulei de masline 1 ceapa 1 rosie scortisoara, piper, patrunjel, sare 3 linguri past...
Ingrediente: 350 g conopida, 300 g broccoli, 1 dovlecel mare sau 2 mai mici, 4 linguri unt, 2 linguri faina, 400 ml lapte, 200 frisca lichida, 100 g smanta...
Ingrediente: 3 linguri ulei de masline 1 lingura de unt 3 fire mari de praz tocate, partea alba si verde 2 dovlecei maricei tocati 7 cartofi medii curatati de coa...
Zacusca este un fel de mâncare românesc foarte gustos, destul de laborios ce necesită o oarecare experiență în bucătărie. Reușita acestui preparat constă în răbdarea de a pregăti corespunzător legumele și atenta sterilizarea a borcanelor de zacuscă dar gustul va...