Ingrediente: Aluatul de choux : 120 ml apa 50 gr unt un praf de sare 75 gr faina 2 oua 1 ou pentru ungere Crema de patiserie cu ciocolata : 350 ml lapet 3...
Ingrediente: Aluatul de choux : 120 ml apa 50 gr unt un praf de sare 75 gr faina 2 oua 1 ou pentru ungere Crema mousseline cu fistic : 350 ml lpate 3...
Ingrediente: Pentru 6 portii( sau 4 mai sanatoase) Aluat -250 ml apa, -100 g unt, -o lingurita zahar, -un praf de sare, -125 g faina, -patru oua de marime...
Ingrediente: Blatul de ecler: 5 oua 300 ml apa 400 gr faina 75 ml ulei, sare Crema pentru de ecler: 4 oua , 700 ml lapte 7 lg faina, z. vanilat, 100 gr unt 3 lg...
Ingrediente: 250 gr de faina 100 ml ulei 300 ml apa 5 oua 3 plicuri de zahar vanilat un praf de sare Pentru crema: 2 oua 100 gr zahar 1 plic zahar vanilat 2...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: 600 ml.apa 300 ml.ulei 2 linguri zahar 600 g. faina 10 oua mari- la temperatura camerei un praf de sare. 1 pliculet de zahar vanilat 150 g zahar+3...
Ingrediente: Pentru aluat 150 g margarina/unt 130 ml apa, 200g faina, 5 oua Crema 400 ml lapte, 1 plic budinca de vanilie, 5 lg zahar, 1 lg faina , 1 esenta de...
Ingrediente: Ingrediente : Pentru aluat : 500 ml apa, sare, 200 gr unt, 50 gr zahar, 300-350 f faina. Pentru umplutura : 2 budinci de vanilie, lapte pentru...
Ingrediente: -500 ml apa -1 pachet de margarina 1 vf cutit de sare 2-3 linguri de zahar -6 oua si 8 albusuri 400 g faina Pentru crema avem nevoie de: 1,200 l...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 250 ml apa 100 g unt sau margarina 150 g faina 4 oua un praf sare o lingurita praf de copt 400 ml. lapte 3 linguri faina 40 g lapte praf 100 g...
Ingrediente: 900 ml suc de portocale coaja de la o portocala 150 g amidon 200 g zahar 4 oua intregi 200 g unt moale 200 g ciocolata, o bucata de unt cat o nuca...
Ingrediente: Pentru cojile de ecler avem nevoie de : 250 ml apa 75 ml ulei 150 g faina 5 oua 1 praf de sare Pentru umplutura : 2 plicuri crema pentru tarte 500...
Ingrediente: Pentru aluat : 500 ml apa, sare, 200 g unt, 3 oua, 50 g zahar, 300-350 f faina. Pentru umplutura : 2 budinci de vanilie, lapte pentru budinci...
Ingrediente: Pentru eclere: 150 ml apa 100 ml ulei 100 g faina 2 oua Pentru crema: o cutie mascarpone 3 linguri de zahar 3 linguri de cacaoesenta de rom Pentru...
Ingrediente: Cochilii 3 oua 150 ml lapte 90 gr faina 1 lingura de zahar 60 gr unt un praf de sare Crema 500 ml lapte 125 gr zahar 3 galbenusuri + 1 ou intreg 50...