Petitchef

Eclere cu crema de budinca

Desert
8 porții
20 min
40 min
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se pune margarina intr-un ibric la foc mic
    Cand s-a topit se adauga apa si la primul clocot se pune toata faina.
    Se trage deoparte si se amesteca bine.
    In aluatul caldut se adauga si ouale si amestecam pana devine o crema mai moale.
    Pe o tava se pune hartie de copt si punem aluatul in forma de 'bete' si lasam 30-40 minute la 180 grade pana capata o crusta aurie.
    Cel mai important lucru este sa nu deschidem cuptorul in timpul coacerii deoarece aluatul se va lasa si nu va mai creste(din propria experienta)
    Se scot de la cuptor si se lasa sa se raceasca,intre timp pregatim crema.
    Se pune laptele,untul,vanilia si zaharul la foc si cand da un clocot se adauga budinca si faina
    Se amesteca continuu pana se ingroasa si apoi se lasa la racit
    Se iau eclerele si se taie pe orizontal, se umple cu crema si se pune apoi jumatatea cealalta peste crema si deasupra adaugam ciocolata topita.


Poze

Eclere cu crema de budinca
Eclere cu crema de budinca - poza 2

Întrebări:




Comentarii (22):

10/04/2015

Ff buna multumesc

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/11/2015

De Sf. Nicolae o sa le fac !

(0) (0) Abuz
11/04/2015

Este o reteta excelenta, gustoasa si rapida!

(0) (0) Abuz
10/04/2014

F. bune

(0) (0) Abuz
17/03/2014

Excelent

(0) (0) Abuz
06/01/2014

Bune arata bine

(0) (0) Abuz
04/01/2014

NASPA ZICI CA MANINCI CACAT

(0) (0) Abuz
21/12/2013

Arata foarte bine si are un gust excelent

(0) (0) Abuz
19/12/2013

Super reteta si crema se face f usor,am mai uuzit crema cu galbenus de ou si unt si fineti cred dar asta e super ,cred ca sunt delicioase am sa fac si eu de sarbarori

(0) (0) Abuz
23/10/2013

Un desert delicios

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Eclere cu ciocolata petitchef
Eclere cu ciocolata petitchef
8 porții
2 h 5 m
Dificil
5 / 5
Rețetă Eclere cu zmeura si fistic
Eclere cu zmeura si fistic
8 porții
2 h 35 m
Dificil
4.9 / 5
Rețetă Budincă de paste în friteuza cu aer
Budincă de paste în friteuza cu aer
2 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Natillas, budinca spaniola
Natillas, budinca spaniola
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează