Petitchef

Branza cu rosii la cuptor

Felul principal
4 porții
30 min
16 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cuptorul se incinge la 200 grade C. Se spala si se taie rosiile felii; se lasa sa se scurga branza si se taie, cum altfel felii, again.
  • Se unge cu o lingura de ulei de masline o tava plata si se aseaza alternativ cate o felie de rosie si o felie de branza, pentru ca aspectul final sa fie de tigle.Se presara deasupra piperul macinat mare si busuiocul.
  • Se stropeste cu restul de ulei si se coace timp de cca. 14-16 minute sau pana cand prinde o crusta rumena si apetisanta.Preparatul se aduce la masa in forma, foarte fierbinte.Se recomanda o paine bagheta, foarte proaspata si un vin sec, de preferinta alb.


Poze

Branza cu rosii la cuptor
Branza cu rosii la cuptor - poza 2
Branza cu rosii la cuptor - poza 3
Branza cu rosii la cuptor - poza 4
Branza cu rosii la cuptor - poza 5
Branza cu rosii la cuptor - poza 6
Branza cu rosii la cuptor - poza 7

Întrebări:




Comentarii:

stelian
stelian, 09/05/2017

Delicioasa reteta.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/08/2018

Ok

(0) (0) Abuz
09/05/2017

Reteta este derivata din branza saganachi
si are mai multe variante

(0) (0) Abuz
30/03/2017

Informatiile nutritionale sunt cam aiurea: cum poate fi 1,5g => 0% iar 0,9g => 4% , sau 30,9g => 47% insa 13,7g => 68%.
Reteta e buna, buna.
Cristi Greaca

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează