Cartofi rustici

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
3 h 30 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare2 ore
Gătire1 h 30 m
  • Se pun catrofii impreuna cu ceapa intr-un castron, se acopera cu apa rece si se lasa 15 minute. Se incalzeste cuptorul la 180°C.Se scurg cartofii si ceapa si se zvanta cu un servet de bucatarie.
  • Intr-un vas termorezistent, se aseaza un strat de ceapa si cartofi.Se pun sare, piper si nucsoara, dupa gust, apoi se aseaza inca 4-5 straturi, terminand cu condimentele.
  • Se amesteca usturoiul cu bulionul de legume, apoi se toarna peste legume.Deasupra se pun bucatele de unt.Se coace 1h 30 minute sau pana cand legumele se rumenesc la suprafata, iar cartofii s-au inmuiat.
CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

varady_c2018

Reteta asta e explicata aiurea si doresc sa stiu cum se serveste

am gătit această rețetă
abuz

cristian_g2017_1

Se adauga inca 4-5 straturi de ce, de cartofi cu ceapa rosie? care e taiata rondele, nu marunt! E un fel de musaca fara carne? - adica de post? Si daca nu ai nucsoara?

am gătit această rețetă
abuz