Petitchef

Pulpa de porc la cuptor cu orez

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Felia de pulpa de porc cu sorici, sectionata pe orizontala, se gaseste in orice supermarket. Se unge cu un amestec din ulei de masline, condimente pentru porc, salvie tocata(sau uscata), cimbru si lingura de mustar.
  • Se lasa la macerat 1-2 ore. Dupa aceea se face o crusta in putin ulei foarte incins, pe toate fetele si apoi introducem la cuptor pentru 60-80 minute.
  • Se acopera cu o folie de aluminiu. Se lasa 30-40 minute apoi se ia folia si se lasa sa se rumeneasca.
  • Se deschide din cand in cand cuptorul si se umezeste carnea cu saftul propiu.
  • Cand este gata se serveste dupa preferinte, cu cartofi natur, piureu sau orez. A servit friptura cu orez, iar ca muraturi stiuleti fragezi de porumb. Se gasesc de cumparat din supermarket.


Poze

Pulpa de porc la cuptor cu orez
Pulpa de porc la cuptor cu orez - poza 2
Pulpa de porc la cuptor cu orez - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

31/03/2013

Buna rau !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează