- Home
- Rețete
- Aperitive
- Briose aperitiv
- Retete cu crema
- Briose aperitiv cu crema de branza
Briose aperitiv cu crema de branza
Ingrediente
Numarul de porții: 6
125 g unt
125 ml de iaurt sau
lapte
200 gr faina
1 plic praf de copt
sare
3-4 linguri smantana
sare
piper alb
marar
Preparare
- Intr-un castron, se amesteca faina si praful de copt. In alt castron se bat ouale cateva minute pana isi mareste volumul si devine o pasta.
- Se adauga apoi unul topit. Se alterneaza apoi faina cu laptele pana se termina si devine o crema destul de fluida. Se adauga si morcovul ras si stors.
- Se adauga sare optional, apoi se toarna în cupele de muffins (briosa), fara sa le umpleti, ca vor creste la cuptor.
- Se dau la cuptor pentru circa 30 minute sau pana cand o scobitoare introdusa in centrul, iese curata.
- Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca timp de aproximativ cinci minute înainte de a scoate din forme.
- Din crema de branza, smantana, sare, piper alb si mararul tocat intr-um moja, se face o crema consistenta. Cu un poche de patiserie se orneaza briosele.
Poze
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Hmm, ce gustoasa e ! Si arata bineee !
Sint convinsa ca sunt bune si foarte aspectoase,asa ca o sa probam si de ce nu poate mai aducem si imbunatatiri.Asta cred ca e ideia de baza.Tuturora va doresc succes si POFTA BUNA SILVIA