Petitchef

Pasta rosie de curry (thai )

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Curatati su taiati fin ghimbirul,ceapa,usturoil,ceapa ciorii.Taiati coditele si apoi pe lung ardeii iuti,dupa care maruntiti-i.
  • Incalziti o tigaie antiaderenta si prajiti usor semintele de coriandru si chimion,pana incepeti sa simtiti aroma lor,apoi lasati-le sa se raceasca.
  • Mixati toate ingredientele intr-un blender sau robot de buctarie pana obtineti o pasta ,pe care apoi o puneti intr-un borcan cu capac si o depozitati la frigider. Timpul cat se poate pastra astfel ,este de maxim o luna.

Rețete inrudite

YouTube

Pad thaï cu tofu



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pasta dulce de fasole rosie
Pasta dulce de fasole rosie
2 porții
40 min
Foarte ușor
1.5 / 5
Rețetă Pasta picanta din dovleac si avocado (raw vegan)
Pasta picanta din dovleac si avocado (raw vegan)
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pasta de dovlecei
Pasta de dovlecei
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Dahl cu linte rosie
Dahl cu linte rosie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mon Chérie.... Rosie Cherry Mon Chérie.... Rosie Cherry Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare? Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare? Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.