Petitchef

Flori de dovlecel umplute cu mozzarella si ansoa (Stuffed Zucchini Blossoms)

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru pane:

Preparare

  • Mai intai pregateste florile. Cu un cutit mic si ascutit fa usor o taietura in lungul florii. Taie usor pistilul . Ia o bucatica de branza si infasoara in jurul ei un fileu de ansoa. Umple cu ele floarea de dovlecel si rasuceste-o usor ca sa inchizi taietura.
  • Pune uleiul la incalzit. Cand e fierbinte, pregateste pane-ul Amesteca oul cu apa. Toarna toata faina si amesteca usor cu o furculita. Nu-i nimic daca raman cocoloase.
  • De aici trebuie sa te misti repede, ca sa nu se arda mancarea. Tinand floarea de codita, invarteste-o in amestec, astfel incat sa fie acoperita pe toate partile.
  • Imediat pune-o la prajit in uleiul fierbinte. Repeta rapid cu alte flori, cate iti intra in tigaie. Cand s-au aurit pe o parte, intoarce-le. Cand sunt gata pune-le la scurs pe hartie absorbanta. Se mananca imediat ce sunt toate gata.

Rețete inrudite

YouTube

C Cooking with my soul





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

10 lucruri interesante despre dovlecei 10 lucruri interesante despre dovlecei Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: