Petitchef

Mancare de fasole rosie cu cartofi

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

250 g fasole rosie

sare

40 ml ulei

verdeata.

Preparare

  • Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete. In acest timp punem uleiul sa se incinga si adaugam cartofii cubulete. Se lasa la inabusit. Separat se scoate fasolea rosie din conserva, se spala si se pune peste cartofii aproape fierti ( inabusiti).
  • Se mai lasa 5 minute sa se inabuseasca, se amesteca usor si se ia de pe foc. Se adauga sare dupa gust. Se pune pe un platou si se presara verdeata tocata marunt.



Comentarii:

18/10/2013

Este buna de post

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Mancare de fasole cu marar
Mancare de fasole cu marar
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Mancare de fasole alba / guiso de alubias blancas
Mancare de fasole alba / guiso de alubias blancas
2 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Mancare de fasole teci
Mancare de fasole teci
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Verina cu rucola si sfecla rosie
Verina cu rucola si sfecla rosie
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: