Petitchef

Mancare de fasole verde cu mozzarella

Felul principal
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Pieptul de pui si bacon-ul se taie fasii si se stropesc cu sos de soia ,apoi se rumenesc intr-o cratita cu frigere fara ulei,sau intr-o cratita normala dar in cazul acesta adaugati putin unt sau ulei.
  • Dupa ce s-au rumenit adaugati vinul si inabusiti cateva minute,pana ce aroma de alcool dispare.
  • Carnea se scoate si in sosul ramas se adauga fasolea ,cartofii si daca e nevoie completati cu apa si vin ,sare,piper .Cand legumele sunt aproape fierte adaugati carnea.
  • Dupa ce ati stins focul adaugati mararul tocat,usturoiul maruntit,mozzarella sau cascaval si parmezanul,puneti capacul si lasati cateva minute sa se topeasca branzeturile.


Poze

Mancare de fasole verde cu mozzarella, poza 1
Mancare de fasole verde cu mozzarella, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează