Petitchef

Peshawari channa

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

cate o jumatate de lingurita de:

Preparare

  • Pentru inceput calim in 2-3 linguri de ulei ghimbirul si usturoiul, pana ce aromele se imprastie in toata camera, avand grija sa nu se arda.
  • Adaugam apoi ceapa taiata solzisori si o calim si pe ea la foc mic pana se inmoaie. O acoperim apoi cu condimentele aromate, strivite in mojar, mai lasam doua-trei minute sa se dezvolte aromele apoi adaugam rosiile sub nautul.
  • Fierbem la foc mic, sub capac, pret de cateva minute, cat sa mai scada sosul apoi adaugam ardeiul iute taiat marunt si servim.
  • Ar fi mers de minune si o paine naan alaturi dar cine credti voi ca mai avea rabdare sa pazeasca aluatul.
  • A mancat asa gol si a fost perfect iar frunzulitele alea de coriandru verde de deasupra au fost doar pentru decor, pentru ca nu ma impac de nicio culoare cu buruiana asta nesuferita.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Curry de pipote si inimi de pui
Curry de pipote si inimi de pui
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Porc ca in bali (babi guling)
Porc ca in bali (babi guling)
6 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pasta de dovlecei
Pasta de dovlecei
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1 h 23 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Dahl cu linte rosie
Dahl cu linte rosie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.