Petitchef

Peshawari Channa

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

cate o jumatate de lingurita de:

Preparare

  • Pentru inceput calim in 2-3 linguri de ulei ghimbirul si usturoiul, pana ce aromele se imprastie in toata camera, avand grija sa nu se arda.
  • Adaugam apoi ceapa taiata solzisori si o calim si pe ea la foc mic pana se inmoaie. O acoperim apoi cu condimentele aromate, strivite in mojar, mai lasam doua-trei minute sa se dezvolte aromele apoi adaugam rosiile sub nautul.
  • Fierbem la foc mic, sub capac, pret de cateva minute, cat sa mai scada sosul apoi adaugam ardeiul iute taiat marunt si servim.
  • Ar fi mers de minune si o paine naan alaturi dar cine credti voi ca mai avea rabdare sa pazeasca aluatul.
  • A mancat asa gol si a fost perfect iar frunzulitele alea de coriandru verde de deasupra au fost doar pentru decor, pentru ca nu ma impac de nicio culoare cu buruiana asta nesuferita.


Întrebări:




Comentarii:

Suzana, 14/12/2023

Ce e aia turmen? Poate turmeric.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tajine vegetarian
Tajine vegetarian
6 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Curry cu năut
Curry cu năut
3 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Dahl cu linte rosie
Dahl cu linte rosie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează