Tarta de dovleac (fara gluten) / tarta de calabaza (sin gluten)

(3.33/5 - 3 voturi)

  • TARTA DE DOVLEAC (fara gluten) / TARTA DE CALABAZA (sin gluten)
  • TARTA DE DOVLEAC (fara gluten) / TARTA DE CALABAZA (sin gluten), Poza 2
Tipul rețetei:
Desert
Numarul de porții:
4 porții
Preparare:
20 min
Gătire:
35 min
Gata în:
55 min
Dificultate:
Foarte ușor

Ingrediente

- 450 g dovleac copt
- 150 g zahar
- 3 oua
- 100 g frisca
- 50 ml ulei de masline virgin
- 2 lingurite praf de scortisoara
- 1/2 lingurita ghimbir
- 1/2 lingurita nucsoara
- un praf de sare
- 250 g faina fara gluten
- 1 plic praf de copt

Preparare

Etapa 1

Se separa albusurile de galbenusuri si cum mixeaza galbenusurile impreuna cu toate ingredientele, in afara de faina si praful de copt.

Etapa 2

Dupa ce am mixat 5-7 min se adauga faina amestecata cu praful de copt, se bate albusurile spuma si se adauga la compozitie, de data aceasta se amesteca cu o lingura de jos in sus pana cand sa amestecat bine.

Etapa 3

Se unge cu ulei si se presara cu faina o tava detasabila si, se toarna compozitia, se incinge cuptorul la 200ºC iar cand introducem tava in cuptos se coboara la 180ºC si se coace 1h. Atentie, nu se deschide usa pana nu a trecut 1h, altfel se lasa.

Întrebări:








Punctează această reţetă:


Video sugerat

Tarta cu prune uscate fara gluten si fara lactoza


Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenTarta cu fructe - rasfat dulce de varaTarta cu fructe - rasfat dulce de varaZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale