Petitchef

Platica la cuptor

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
2 kg platica,

9 buc catei de usturoi,

3  buc morcov,

3  buc ceapa,

3 buc rosii,

200  ml vin alb

50 ml ulei

sare,

piper,

lamaie,

patrunjel.

Preparare

  • Curatam pestele, il spalam si il lasam sa se scurga apa, dupa care il condimentam cu sare si piper. Curatam legumele. Ceapa se taie fideluta, morcovul se taie rondele, rosiile feliute.
  • Calim ceapa, iar cand aceasta este gata, adaugam si morcovul si lasam 5 minute la foc mare. Adaugam vinul si mai lasam pe foc 2-3 minute.
  • Asezam pestele intr-o tava unsa cu ulei, punem cateii de usturoi curatati si taiati feliute in interiorul pestelui.
  • Adaugam amestecul de legume peste peste, aranjam feliile de rosii si dam la cuptor pentru 40-50 minute. Servim cu lamaie si patrunjel verde tocat marunt.

Întrebări:




Comentarii:

20/11/2016

Da Este gustos........

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/07/2013

Delicios!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/03/2013

O mincare deosebita!

(0) (0) Abuz
24/11/2012

E cea mai convenabila ca tim si gustoasa

(0) (0) Abuz
17/12/2011

Nu incercati asa ceva acasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Bunuelos la cuptor
Bunuelos la cuptor
6 porții
25 min
Ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor cu sos de usturoi
Pui la cuptor cu sos de usturoi
4 porții
1h10m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Peste cu legume la cuptor
Peste cu legume la cuptor
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: