Petitchef

Risotto alla milanese

Felul principal
4 porții
10 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Supa de legume o pueti fave din legume deschidratate si putina sare. O tineti la cald pe aragaz.
  • Tocati ceapa fin, topiti intr-o cratita unul, adaugati ceapa si caliti. Adaugati orezul si il lasati pe foc pana devine sticlos. Turnati vinul alb si lasati sa se evapore. Adaugati trepatt supa de legume, amestecand prin orez.
  • Spre sfarsit dizolvati sofranul in putina supa. Il adaugati in orez. Cam in circa 20 de minute orezul este fiert.
  • Stingeti focul, adaugati parmezanul ras si amestecati. Veti vedea ca o sa capete o cremozitate aparte.


Poze

Risotto alla milanese
Risotto alla milanese - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

11/05/2017

Cum adica sa amestecam prin orez? trebuie amestecat constant. vinul nu se evapora, este absorbit de orez. se adauga supa pe masura ce lichidul este absorbit de orez. la sfarsit se pune unt cat o nuca si dupa aceea parmezanul. totul dureaza mai mult de 20 min.

(5) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează