Petitchef

Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo

Felul principal
4 porții
45 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
un pachet aluat foetaj

cca 8 bucati sparanghel proaspat

8 felii de prosciutto crudo

brinza brie taiata feliute subtiri

un ou zbatut

seminte de mac

Preparare

  • Fierbem sparanghelul "al dente" intr-un vas incapator, in apa sarata si-l lasam la racit.Derulam aluatul de foetaj si punem 4 felii de prosciutto crudo (cred ca merge si cu sunca presata).
  • Feliutele mele au fost taiate acasa, deci sint cam bucatele, de aia nu se poate vedea ca ar fi 4 felii.Acoperim cu felii de brinza (putem pune si brinzica moale din cea feliata).
  • Punem apoi sparanghelul dupa care, punem din nou brinza si terminam cu prosciutto crudo.rulam aluatul paralel cu sensul in care am asezat sparanghelul, inchidem bine la capete si transferam rulada intr-o tava pentru cuptor pe hirtie de copt.
  • Ungem cu ou zbatut si presaram deasupra mac.Bagam in cuptorul preincalzit la 180° pentru circa 35-40 minute sau pina se rumeneste bine rulada.
  • Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca, taiem feliute si servim alaturi de o bericica.

Poze

Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo, poza 1Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo, poza 2Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo, poza 3Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo, poza 4Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo, poza 5Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo, poza 6Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo, poza 7Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo, poza 8Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo, poza 9



Comentarii:

12/06/2013

Tres bon

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
28/02/2013

Bueno !

(0) (0) Abuz
27/02/2013

Super reteta !

(0) (0) Abuz
11/01/2012

Sparanghelul cu brinza brie si prosciutto crudo sau ganda ham din Belgia si foietajul este o combinatie perfecta.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rulada cu spanac
Rulada cu spanac
2 porții
2h50m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulada cu brinza dulce
Rulada cu brinza dulce
2 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Prosciutto di Parma – produs italian de inalta calitateProsciutto di Parma – produs italian de inalta calitateSparanghel – colectie de reteteSparanghel – colectie de reteteProsciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasicaProsciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasica

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: