Petitchef

Salata colorata cu trei feluri de orez

Felul principal
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Fierbem fiecare fel de orez separat, cu grija de a ramane bobul intreg.
  • Daca se fierbe prea mult, nu e bine; mai sigur obtinem un orez bun daca, dupa ce e fiert pe jumatate, il dam deoparte si il lasam acoperit, eventual cu un prosop peste capacul cratitei, pana se raceste.
  • Clatim orezul cu apa rece si-l lasam sa se scurga in strecuroatoare. Adaugam legumele taiate cuburi, porumbul, ceapa taita pestisori si clatita cu apa rece, sare si sos vinegreta - cu mustar sau cu verdeata, cum doriti.
  • Se prepara cu cateva ore inainte de servire


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează