Petitchef

Supa de pui cu gulii si smantana

Felul principal
3 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 3
500 g carne de pui

2 gulii mari de toamna

1/2 telina


2 linguri ulei

1 radacina pastarnac

1 lingura orez

150 ml smantana

2 leg.marar verde

sare,piper

Preparare

  • Curatati si spalati carnea,taiati-o in bucatele potrivite si puneti-o la fiert in 2 L apa care clocoteste.Adaugati sare si eliminati spuma care se formeaza.Puneti si orezul spalat si lasati sa fiarba la foc potrivit.
  • Curatati zarzavaturile,taiati-le marunt si caliti-le 5 minute in ulei.Puneti-le in oala cu carnea,cand aceasta este aproape fiarta.Lasati sa mai fiarba 15 minute si apoi luati oala de pe foc.
  • Taiati mararul foarte marunt si frecati-l intr-un major cu putina sare.Amestecati pasta obtinuta cu smantana si adaugati-o in supa inainte de servire.



Comentarii:

24/06/2011

Hranitoare si gustoasa !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa clara de pui
Supa clara de pui
1 porții
30 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Supa de pui cu varza de bruxelles
Supa de pui cu varza de bruxelles
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de pui cu galuste de gris
Supa de pui cu galuste de gris
8 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteGazpacho sau supa-salataGazpacho sau supa-salata

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: