Petitchef

Harira supa marocana

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune uleiul de masline într-o oala sub presiune (aproximativ 5 linguri), se adauga suc de rosii, patrunjel, coriandru, telina, naut, linte, ceapa, carne, usturoi, toate condimentele si se acopera cu apt. Se lasa sa fiarba 30 de minute.
  • Se adauga pasta de rosii, apoi taitei . Harira se ingrota prin adaugarea de faina diluata in apa, se amesteca tot timpu timp de 10 min. Harira nu trebuie sa fie groasa.
    inainte de servire se acreste cu putin lamâie.

Poze

Harira supa marocana, poza 1
Harira supa marocana, poza 2
Harira supa marocana, poza 3
Harira supa marocana, poza 4
Harira supa marocana, poza 5

Întrebări:



Video sugerat

YouTube


Comentarii:

12/08/2011

Imi place

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Supa Africana
Supa Africana
4 porții
55 min
Foarte ușor
Rețetă Reteta harira - ciorba marocana (reteta video)
Reteta harira - ciorba marocana (reteta video)
4 porții
1 h 15 m
Ușor
4.9 / 5
Rețetă Supa minestrone
Supa minestrone
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa-crema de linte rosie
Supa-crema de linte rosie
4 porții
55 min
Ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Gazpacho sau supa-salata Gazpacho sau supa-salata Bouillabaisse – de la mancarea pescarilor, la supa cu renume international Bouillabaisse – de la mancarea pescarilor, la supa cu renume international

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: