Petitchef

Tarta vegetala cu dovlecei si vinete

Felul principal
4 porții
45 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-o tigaie caliti ceapa tocata cu usturoiulcu 2 linguri de ulei;caliti la foc mic,adaugati cutia de rosii,amestecati pana cand incepe sa se ingroase,adaugati sare.
  • Spalati dovleceii si vanata,taiatile feliute in lungime dovleceii,si vanata rondele.Asezati-le pe o farfurie,presarati sare,stergeti-le cu hartie de bucatarie,treceti-le prin faina si prin ou batut.
  • Se prajesc in ulei incins,pana se coloreaza pe ambele parti,se scurg de ulei,se aseaza intr-o tava unsa cu unt , alternand cu mozzarella taiata felii.
  • Acoperiti cu un strat de sos de rosii,cascaval ras,un alt strat de vanata-dovlecel,terminati cu un strat de sos de rosii,cascaval,mozzarella.Introduceti in cuptor220°C timp de 10-15 minute.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta italiana de paste
Tarta italiana de paste
4 porții
1 h 53 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tarta italiana cu foi filo
Tarta italiana cu foi filo
4 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tarta cu raclette
Tarta cu raclette
6 porții
1 h 30 m
Ușor
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Pleurotus – carnea vegetala Pleurotus – carnea vegetala

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează