Petitchef

Tarta vegetala cu dovlecei si vinete

Felul principal
4 porții
45 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-o tigaie caliti ceapa tocata cu usturoiulcu 2 linguri de ulei;caliti la foc mic,adaugati cutia de rosii,amestecati pana cand incepe sa se ingroase,adaugati sare.
  • Spalati dovleceii si vanata,taiatile feliute in lungime dovleceii,si vanata rondele.Asezati-le pe o farfurie,presarati sare,stergeti-le cu hartie de bucatarie,treceti-le prin faina si prin ou batut.
  • Se prajesc in ulei incins,pana se coloreaza pe ambele parti,se scurg de ulei,se aseaza intr-o tava unsa cu unt , alternand cu mozzarella taiata felii.
  • Acoperiti cu un strat de sos de rosii,cascaval ras,un alt strat de vanata-dovlecel,terminati cu un strat de sos de rosii,cascaval,mozzarella.Introduceti in cuptor220°C timp de 10-15 minute.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta de carne cu dovlecei
Tarta de carne cu dovlecei
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta de cartofi si dovlecei
Tarta de cartofi si dovlecei
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Tarta rustica cu dovlecei
Tarta rustica cu dovlecei
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tarta Regilor cu raclette
Tarta Regilor cu raclette
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tarta italiana de Paste
Tarta italiana de Paste
4 porții
1 h 53 m
Foarte ușor
1 / 5

Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Pleurotus – carnea vegetala Pleurotus – carnea vegetala

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei