Petitchef

Vinete parmigiana

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Sa incepem cu varianta mai sanatoasa se incinge cuptorul la 450F se acopera o tava mare cu hartie de pergament si se aliniaza feliile de vanata cu o pensula si putin ulei de masline ungem vag vinetele se dau la cuptor 15-20 minute pana feliile se rumenesc putin sau se vede ca sunt gatite.
  • Vinetele se prajesc in tigaie, dupa ce au fost pregatite in prelabil ca pt snitel si anume:
    se trece felia de vanata prin faina , apoi prin ouale batute in prealabil cu sare si piper, apoi prin pezmet se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos si se scot pe hartie absorbanta.
  • Sos marinara:
    1L de sos de rosii se amesteca in robotul de bucatarie cu 5-6 frunze de busuioc si 4-5 catei de usturoi tocati.

Rețete inrudite

YouTube

Vinete tempura


Întrebări:




Comentarii:

16/12/2016

Inteleg ca pot sa aleg intre varianta sanatoasa (vinete puse pe hartie la cuptor) si varianta prajit. OK, am ales prima varianta. SI APOI? Cand pun branza, cum le asez etc. Eu sunt gospodina de 50 de ani, dar una tanara, ce face? Reteta este incompleta.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
2 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Vinete tempura
Vinete tempura
6 porții
1 h 19 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
20 porții
1 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Parmigiana vegetariană cu dovleac
Parmigiana vegetariană cu dovleac
3 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Si noi ce mai pregatim cu...vinete? Si noi ce mai pregatim cu...vinete?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează