Ingrediente: 4 pulpe de gasca sau 2 pulpe+2 aripi, sare, piper 2 linguri unt 300 ml. vin rosu 350 g. morcovi 125 ml. supa de legume/gasca :P 200 g. smantana Dac...
Ingrediente: Carne (si maruntaie de gasca) Marar Patrunjel Leustean Morcov Telina Pastarnac Suc de rosii cu pulpa 3 cepe Bors Sare Ou de rata Taitei de...
Ingrediente: 1 gasca de 2,8 kg 1 potocala 2 mere mari 1 ceapa mare 1 Lg (Lingura ) salvie sau magheran 1 lg (lingurita ) scortisoara sare .piper 2 morcovi 1 past...
Ingrediente: Carne de gasca (pulpe, piept, aripi) 1 varza noua de marime potrivita 1 lingura grasime de gasca sau de rata Suc de rosii cu pula-de casa de prefer...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 gasca de 3, 5 kg 1 felie franzela 3 oua 6 catei usturoi 1 morcov 1 fir de praz 2 mere sare boia 500 g orez 100 g unt 150 g stafide 1 pahar vin alb 1...