Petitchef

Hrisca cu migdala

5 rețete
Rețetă Mic dejun cu hrisca si catina

Mic dejun cu hrisca si catina

(28 voturi) , (3) , (4)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: hrisca hidratata catina cu miere migdale seminte de dovleac caju seminte de susan un praf de sare...
Rețetă Paine rustica (raw vegan)

Paine rustica (raw vegan)

(24 voturi) , (5) , (13)
Altele Foarte ușor 1 oră 30 min
Ingrediente: 6 cani hrisca hidratata 8 ore in apa si macinata 2 cani faina integrala de orez rosu 1 cana seminte chia hidratate 2 ore in apa de izvor 1 cana nuca d...
Rețetă Bomboane din seminte

Bomboane din seminte

(5 voturi) , (8)
Altele Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: 1/2 cana hrisca hidratata 3 maini amestec migdale, alune de padure si alune crude 2 linguri seminte de susan 5 linguri seminte floarea soarelui cruda...
Rețetă Turta dulce raw

Turta dulce raw

(1 vot) , (3)
Altele Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 1 cana(400 ml)hrisca incoltita 2 lingurite sanatoase de scortisoara 1 cana nuca 1 lg cacao jumatate cana migdale 2-3 pumni de stafide zeama de la o ...
Rețetă Paine mediteraneana (raw vegan)

Paine mediteraneana (raw vegan)

(12 voturi) , (5) , (10)
Altele Ușor 15 min 30 min
Ingrediente: 1 cana pulpa de nuca (rezulatata de la lapte) 1 cana pulpa de migdale (rezultata de la lapte) 1/4 cana seminte de in, hidratate 30 min in 1/2 cana a...
Laptele de migdale – miracolul vegetal

Laptele de migdale – miracolul vegetal

(13 voturi)

Descoperit ca o alternativa la consumul de lapte de origine animala, laptele de migdale este consumat in ultimii ani de tot mai multe persoane care manifesta intoleranta la lactoza, de cei care au un stil de viata vegetarian sau cei care doresc sa aiba un stil de...




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.