Ingrediente: 450 g varză de Bruxelles, 1 lingură unt, 1 lingură ulei de măsline, sare, piper, 100 ml vin alb sec, 100 ml apă (supă) 1 ceapă potrivită, 2 linguri...
Ingrediente: 2 snitele 4 ciupercute sau catreva masline feliate 1 gogosar murat 2 felii sunca de Praga 2 felii cascaval 2 linguri sos de maioneza cu usturoi
Ingrediente: 1. Roşii rotunde de grădină 2. Brânză sau caş, merge şi brânză de burduf, mozzarella sau orice specialitate aveţi (apropo, caşul usor copt sau...
Ingrediente: 500 g ciuperci, a ales ciupercile brune 500 g piept de curcan, curatat, spalat si taiat cuburi o ceapa mare sare, piper si marar, fie uscat fie...
Ingrediente: 2 cutii de naut fiert (altfenativ se fierb 200 gr de naut uscat dupa ce boabele au stat peste noapte la inmuiat) 3 catei de usturoi 1 ceapa sau 1/2...
Ingrediente: Pentru umplutura: sare piper boia de ardei o ceapa mica taiata marund 300g piept de pui tocat 2 linguri de patrunjel o lingura de zahar 200g...
Ingrediente: 100 g unt rece 100 g faina alba 100 g ricotta rece, bine scursa in prealabil 1 praf de sare sos de rosii aromat cu ulei de masline, sare, oregano...
Ingrediente: 1 kg muschi de porc 2 catei usturoi o jumatate legatura marar o jumatate legatura busuioc zeama de la o lamaie cimbru rozmarin oregano 3 linguri...
Ingrediente: 400 g fasole galbenă lată, 1 dovlecel, 4 fire de ceapă verde, 1 lingură de mărar proaspăt tocat, 1 lingură oțet de mere cu miere, o linguriță...
Ingrediente: 6 fileuri de peste alb (de cate 200 gr. ; scorpie de mare, cod, merluciu; de circa 2,5 cm grosime, curatate de oase) Frunzele de la doua fire de...