Ingrediente: 300 gr de orez pentru risotto 1 buchet de sparanghel verde 15 gr parmezan ras 1L supă de legume 1 ceapă 1 usturoi 200 ml vin alb Sare Piper U...
Ingrediente: 1 legatura de sparanghel 1 pachet de costita afumata taiata felii subtiri sare si piper dupa gust 1/2 lingurita praf de usturoi 3 linguri ulei de mas...
Ingrediente: Pentru umplutura: o lingura cu ulei de masline o ceapa medie curatata si taiata in felii subtiri 200 g de sparanghel curatat fiert pe abur si taiat b...
Ingrediente: 20-25 creveti medii cruzi decorticati 1 albus de ou batut cu un praf de sare 1/2 cana fulgi de nuca de cocos 1/2 cana pesmet 1/2 lingurita de sare 1/...
Desi este o leguma de care ne putem bucura pe tot parcursul anului, trebuie sa stiti ca cea mai buna perioada de recoltare este aprilie-iulie a fiecarui an, atunci cand el ajunge la maturitate.
Ingrediente: Sea Bass 375 gr Inima de anghinare murata in ulei 120 gr Sparanghel verde 50 gr Rosii Cherry 20 gr Ulei de masline 80 ml Sare fina 2.5 gr Piper alb ma...