Ingrediente: 180 gr paste (paccheri) 100 gr ton în suc propriu Sucul de 1/4 lămâie 80 gr fistic (decojit) 2 linguri ulei de măsline extravirgin Ceapă (după gu...
Ingrediente: 1ceapa mica tocata marunt 50 grame unt 1 lingura malai 120 ml apa 400 ml suc de rosii Diverse condimente: oregano, maghiran, etc. 1 legatura patrunje...
Ingrediente: 300 g paste, doua conserve mici de ton in suc propriu, 50 g porumb fiert din conserva, o ceapa, cateva masline negre si verzi fara samburi, ulei de ...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!
Ingrediente: 150 g paste scurte 2 cutii de ton in apa 200 g telemea sau feta 100 - 150 g masline 5 - 6 rosii cherry 3 linguri pasta de ardei 1 ceapa 2 - 3 catei ...
Ingrediente: 160 g penne rigate 1 conserva ton -1 ceapa rosie -1 lingura capere 250 g rosii cuburi in suc propriu rozmarin busuioc oregano ulei de masline sare ...
Ingrediente: 100 g crema de branza Philadelphia(substituiti cu orice branza gasiti prin frigider–razalita) 1 conserva de ton 1/2 ardei rosu taiat cubulete - 1/2 ...
Ingrediente: 500 g fusilli, 50 ml ulei de masline, o ceapa, 3 catei de usturoi, o conserva de peste (ton de preferinta) 500 ml suc de rosii, busuioc, oregano, sar...
De la inceputul civilizatiei, ceapa a avut un rol important in alimentatie. Desi s-a crezut mult timp ca este o leguma banala, imediat ce i s-a descoperit gustul picant, ceapa a devenit un ingredient preferat in multe retete.