Ingrediente: un pachet de foi de placinta din comert, un bo de branza de vaci de la piata, de aprox. 5-600 g, 4 oua intregi, 4 linguri pline de zahar, doua m...
Ingrediente: 250 g unt, 400 g făină, un praf de sare, 100 ml apă, 500 g brânză de vaci, 3 ouă, 5 linguri zahăr, 5 linguri griș, 5 linguri lapte, 50 g stafide, 50 g...
Ingrediente: 1 pachet foi placinta 50 gr unt 600 gr branzica de vaci+ 1 ou 100 gr zahar ( puteti jongla cu cantitatea, dupa gustul propriu) stafide ( dupa plac...
Ingrediente: 1 pachet foi placinta 50 g unt 600 g branzica de vaci+ 1 ou 100 g zahar stafide a folosit stafide aurii coaja rasa de lamaie PENTRU FINISARE: 3 ou...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 1 pachet de foi de placinta(2 foi la pachet). 1 kg branza de vaci. 300 g smantana foarte groasa. 5 linguri de gris. 3 oua. 10 linguri de zahar pentru...
Ingrediente: Pentru foaia de plăcintă : 1 cub (25 gr) de drojdie proaspătă/7-10 gr drojdie uscata 1 linguriță zahăr 1 cană apă puțin călduță 1 kg făină 2 li...
Ingrediente: 800 ml lapte 220 g gris 500 g branza de vaci 5 oua 200 g zahar 50 g faina 50 g unt 50 g pesmet 1 plic zahar vanilat coaja rasa de la o lamaie sare, za...
Nascuta din pura intamplare acum multe secole in urma, cand branza a fost lasata la maturat in pestere, branza albastra reprezinta astazi unul dintre cele mai renumite soiuri de branzeturi din lume, fiind considerata sortimentul de top al branzeturilor.