Ingrediente: 500 g creier congelat 4 oua 5 linguri de faina 5 linguri de pesmet o lingurita de delicat un praf de piper ulei pentru prajit Pentru a caramelize mo...
Ingrediente: 6 oua 150 g zahar 3 linguri apa minerala 1 plic budinca de caramel 20 g cacao 100 g faina 1 lingurita praf de copt 200 g ciocolata alba 200 g unt 6 ...
Ingrediente: Pentru blat: 6 oua, separate 150 g zahar 2 lingurite zahar vanilat bourbon 100 g ciocolata alba, topita 50 ml lapte 180 g faina 1 lingurita praf de co...
Ingrediente: Pentru crusta: 140 g unt 75 g zahar fin 50 g migdale macinate fin sare semintele de la 1/2 baton vanilie 1 ou 245 g faina Pentru caramel: 150 g zahar...
Ingrediente: Strat de biscuiți : 800 g biscuiți simpli Sirop: 400 ml cafea Crema: 600 ml lapte, 95 g ciocolată cu caramel, 95 g ciocolată cu capsuni, 1 plic gel...
Ingrediente: 500 g.quark, 500 g .visine acre fara samburi, 200 g .biscuti caramel cu scortisoara, 500 g .frisca caramel,zahar vanilat, 100 g .zahar praf, frisca p...
Ingrediente: 200 g de fulgi de ovaz 100 g de alune pisate 1 praf de copt sare 200 g de unt 8 linguri de zahar -2 oua 1 plic ness 1 lingurita de pudra de scortis...
Ingrediente: Pentru briose 140 g unt, la temperatura camerei 140 g zahar brun 3 oua, separate 90 g faina 1 plic praf de copt 1 plic (40 g) praf de pudding de caram...
Ingrediente: Foi de napolitana Crema: 200g nuca 100 g zahar 4 galbenusuri 250 g unt Caramel: 200 g zahar Glazura: o tableta ciocolata alba de menaj o tableta c...
Ingrediente: BLATUL : 9 albusuri se bat 300 g zahar puse pe rind 300 g nuca macinata 5 linguri faina un praf de copt 200 g topita intr-un vas 5 linguri ulei CRE...
Ingrediente: Pentru crema: 200 g zahar pentru caramel 1 lingura apa 6 oua 800 ml lapte 200 g zahar 4 plicuri de vanilie 1/2 fiola vanilie un praf de sare 5 mere du...
Ingrediente: Aluatul : 320 g faina, 150 g unt, 150 ml smintina, un ou, o lingurita rasa praf de copt, bicarbonat de sodiu sau de amoniu , un virf de cutit sa...
Ingrediente: 1/4 kg prune uscate, 150 g orez, 1/2 lingurita sare, 100 g unt, 100?150 g zahar, 15 ml rom, 4 oua mari sau 5 oua mijlocii, 30 g faina, 150 g zah...