Petitchef

Sos cu Nucsoara, Zahăr

8 rețete
Rețetă Mere coapte cu sos de cognac

Mere coapte cu sos de cognac

(191 voturi), (18) , (73)
Desert Ușor 15 min 25 min
Ingrediente: 4 mere de dimensiuni egale fructe uscate cât mai variate – eu am ales varianta tropicală cu cocos, smochine, curmale, stafide şi ananas unt pentru...
Rețetă Pere in sos de vin

Pere in sos de vin

(42 voturi), (3) , (9)
Desert Foarte ușor 30 min 15 min
Ingrediente: 2 pere 500 ml vin rosu 1 portocala 130 g zahar brut 2 linguri afine 2 nuci (miezul in bucati) 2 cuisoare 1/4 lingurita scortisoara 1/4 lingurita...
Rețetă File de vitel in crusta de cafea cu sos de vin

File de vitel in crusta de cafea cu sos de vin

(40 voturi), (4) , (28)
Altele Ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 2 bucati muschi de vita inalte de 3 degete 1 lingura unt topit 200 gr dovleac dulce (ludae) 1/2 vin rosu demidulce 1 baton scortisoara 1 buc anason...
Rețetă Somn aromat la cuptor cu cartofi noi si sos de lamaie

Somn aromat la cuptor cu cartofi noi si sos de lamaie

(28 voturi), (2) , (3)
Felul principal Foarte ușor 1 h 15 m 40 min
Ingrediente: Pentru somn: 1 somn (de aprox. 1kg) 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamaie 1 lingura ulei de masline piperat coaja rasa si zeama de la 1...
Rețetă Mazare verde boabe in sos de rosii

Mazare verde boabe in sos de rosii

(27 voturi), (1) , (3)
Felul principal Foarte ușor 15 min 30 min
Ingrediente: 500 ml bulion de rosii (sau pasta de rosii) 300 g mazare verde boabe, din conserva, scurse 1 lingura amidon alimentar un praf de nucsoara 1...
Mit sau Adevar dulce: Este zaharul brun mai bun decat zaharul alb?

Mit sau Adevar dulce: Este zaharul brun mai bun decat zaharul alb?

(126 voturi)

Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...

Rețetă Vol- au- vent cu somon fumée in sos de homar cu coniac si salata

Vol- au- vent cu somon fumée in sos de homar cu coniac si salata

(25 voturi), (4) , (11)
Felul principal Ușor 30 min 50 min
Ingrediente: Vol- au- vent pentru elvetieni si belgieni, « bouchée à la reine » pentru francezi, este un aluat foiletat care se prepara in varianta traditionala...
Rețetă Friptura de vita cu sos de bere

Friptura de vita cu sos de bere

(8 voturi), (2) , (9)
Desert Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 1,5 kg carne vita Frunze dafin O lingurita piper O lingura faina de mustar O lingurita nucsoara rasa O lingurita cuisoare macinate O lingura...
Rețetă Pulpa de porc la tava cu sos de visine

Pulpa de porc la tava cu sos de visine

(17 voturi), (3) , (11)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: Ingrediente pentru friptura: 500 g pulpa de porc 3 catei de usturoi 200 ml vin rosu 3 rosii sare patrunjel verde 50 ml ulei sau untura de porc 1/2...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.


Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează