Ingrediente: Puiul : 15 gr de unt 1 strop de ulei de măsline 3 pulpe de pui sare piper cimbru 100 ml de apă Sosul: 15 gr de unt 1 strop de ulei de măs...
Ingrediente: 2 piepti de pui fara piele si dezosat , taiat cubulete o punga de taitei de orez (250 g) 2 lingurite de ulei de susan 2-3 linguri de pasta de susan, ...
Ingrediente: Am folosit pentru sos: 38 gr faina 100 gr unt 400 ml lapte menta uscata nuscoara,sare,piper Pentru pui: 6 pulpe pui fara os apa de flori de po...
Orezul este un aliment sănătos și gustos, un ingredient de bază pentru pregătirea unor feluri principale de mâncare cu orez sau deserturi cu orez. Orezul oferă organisnului nutienți de calitate și energie.
Ingrediente: carne de pui(pulpe si piept) 1 portocala 1 pahar vin 1/2 pahar apa sare, piper marar ulei de masline sau unt garnitura: cartofi sau orez...
Ingrediente: 2 copane de pui, circa 450 g in total, fara - piele 250 g orez fiert, pentru servit 2 tulpini de telina 2 linguri de ulei de floarea-soarelui 1 ceap...
Ingrediente: pt perisoare: carne tocata de pui- piept si/sau pulpa 1 ceapa tocata fin 2 oua o mana de orez sare piper pesmet daca e cazul si compozita e prea moale...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 1 kg de pipotele de pui 1 kg de ciupercute proaspete 50 ml ulei de masline 200 g orez cu bob lung sare piper condimente amestec uscate(cimbrisor,oreg...
Ingrediente: -2 piepti de pui, dezosati si fara piele 200 g de orez cu bob lung (Thai) 2 linguri de boabe de porumb 2 linguri de mazare verde 1/2 de ardei kapia t...
Ingrediente: 2 piepti de pui dezosati, fara piele, taiati bucatele 1 lingura de ulei de alune 5 ardei iuti rosii uscati 2 catei de usturoi tocati marunt 2 cm de ...