Ingrediente: 2 copane de pui, circa 450 g in total, fara - piele 250 g orez fiert, pentru servit 2 tulpini de telina 2 linguri de ulei de floarea-soarelui 1...
Ingrediente: 2 bucati de piept de pui 500 g ciuperci Pleurotus 400 g de orez un plic de sos "Japan Teriyaki" o lingura de ulei de arahide 50 g de unt 3 catei...
Ingrediente: 1 piept de pui, dezosat si fara piele 3-4 linguri de amidon 3-4 catei de usturoi, tocati marunt 3-4 cepe verzi, taiati separat, partea alba de...
Ingrediente: picioare de porc (preferabil mai slab) 2 morcovi 1 pastarnac 1 ceapa cativa catei de usturoi boia de ardei dulce sau iute dupa preferinta sare,...
Daca preparatele culinare ar putea sa vorbeasca, ar fi minunat! Si daca am primi o scrisoare de departe, sa zicem din Mexic, Salsa ar scrie simplu...”Cu dragoste...”
Ingrediente: 600 g carne slaba de porc (muschi), taiata cubulete 5 linguri ulei de arahide sau floarea soarelui 4 catei de usturoi, tocati marunt 3 cm de...
Ingrediente: 200 g de creveti proaspeti 150 g (1 pachetel) de surimi taiati cubulete ½ pachet de paste de orez care se pun pentru 15 minute in apa fiarta 3...
Ingrediente: 800 g pulpa porc sare piper rozmarin salvie boabe de mustar 100 ml ulei zeama de la jumatate de lamaie pentru garnitura 400 g orez o ceasca de vin...
Ingrediente: 500 g muschi de vita 20 de ciuperci de lemn deshidratate 1/2 ardei gras rosu 1/2 ardei gras verde 1/4 lingurite de ardei iute rosu uscat 3 linguri...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.