Ingrediente: 2 dovlecei de marime medie 2 maini de fasole verde 1 cartof de marimea unui pumn 3 felii de telina-radacina (ca in poza – de grosimea a 3 degete) ...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 4 picioare de pui sau 2 piepti 2 tulpini de telina 2 morcovi 1 ceapa potrivita 2 catei de usturoi 3-4 linguri ulei de masline 1 cutie de rosii cu chi...
Ingrediente: 1 pui intreg aprox 1 kg de morcovi 1 pastarnac mare 1 radacina mica de telina sau 2-3 bete de telina 3 Lg de zahar 2-3 frunze de dafin mari 2 cepe 1 ...
Ingrediente: Ingrediente: 1/2 gaina (pt ca eu aveam o gaina mare am pus doar spatele cu gatul, aripile si osul pieptului) sau un pui intreg. 5 morcovi 1 patru...
Ingrediente: 1 cana linte rosie 1 ceapa tocata fin 1 morcov ras 1 lingurita chimion 1 felie slanina de casa 150 -200 ml suc de rosii 1,2 l de apa/supa de carne(6 c...
Ingrediente: o ceapa, taiata fin un catel de usturoi, taiat fin un morcov, taiat cubulete /dat pe razatoarea mare o mana de busuioc proaspat, taiat grob ulei de...