Petitchef

Tort cu portocala, Smantana

5 rețete
Rețetă Tort cu fructe si ciocolata

Tort cu fructe si ciocolata

(95 voturi) , (13) , (53)
Desert Ușor 1 oră 1 oră
Ingrediente: Ai nevoie de o forma cu peretii detasabili, cu diametrul de 22/23 cm si de: Ingrediente pentru blat (foto 1) 1. 6 oua, separate albusurile de gal...
Rețetă Tort cu frisca si kiwi

Tort cu frisca si kiwi

(6 voturi) , (3)
Desert Foarte ușor 55 min 478 kcal
Ingrediente: Blat: 4 oua 150 g zahar 180 g faina 50 g ciocolata alba 3 linguri cacao 25 g unt Frisca: 500 g frisca lichida 400 g smantana 4 linguri zahar pudra o ...
Rețetă Tort alb cu visine si ciocolata

Tort alb cu visine si ciocolata

(3 voturi) , (2)
Desert Foarte ușor 30 min 35 min
Ingrediente: Blat : 250 g faina 100 ml ulei 100 ml lapte gras 1 mana de stafide Putin cognac Esente 3 oua mari 400 g gem acrisor 1 plic praf de copt Putina zeama d...
Rețetă Tort fluture

Tort fluture

Desert Foarte ușor 30 min 1 oră
Ingrediente: Blat: 8 oua 8 linguri zahar 8 linguri faina un praf de copt Crema: 6 oua 12 linguri zahar 1 pachet unt 2 plicuri zahar vanilat fructe ananas bana...
Rețetă Minitort panza de paianjen

Minitort panza de paianjen

(1 vot) , (1)
Desert Foarte ușor 2 ore 40 min
Ingrediente: Blat : 75 g ciocolata cu lapte si amaruie 50 g unt 50 g zahar brun sau alb 2 oua mari 50 g nuca 50 g faina 1 lingurita praf de copt Un praf de sare 2...
Torturi festive de sărbători

Torturi festive de sărbători

(225 voturi)

Torturile festive de sărbători pregătite în casă sunt delicioase, sănătoase și pline de dragostea celor care le-au pregătit. Rețete gustoase de torturi festive cu cicolată, frișcă, fructe, caramel, nuci și mere pentru sărbătorile de iarnă.




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.