Echipa Petitchef / Mirella Mendonça - pagina 3
Mirella Mendonça
Sunt responsabil editorial la Petitchef (Portugalia și Brazilia) și o mare pasionată de călătorii și gastronomia mondială, mereu în căutarea unor noi arome și experiențe. Totuși, deși îmi place să explorez deliciile diferitelor culturi, bucătăria mamei mele va rămâne mereu preferata mea, cu acel gust unic pe care doar ea îl poate crea.
103 înregistrări
Amestecați asta cu ananas și veți obține cel mai ușor (și mai revigorant) desert înghețat din lume
Cele mai emblematice 7 rețete italienești de paste pe care trebuie să le încerci cel puțin o dată în viață
Dacă pepenele dvs. continuă să se strice, aceasta este cea mai frecventă greșeală (și ușor de evitat!)
Cum să răcești rapid berea: trucul de bar pe care puțini oameni îl știu funcționează în 5 minute (chiar așa!)
Doar un vârf de cuțit din acest ingredient și năutul se va găti rapid
Vafe proteice: pentru dimineți cu boost de energie
Aceste clătite mi-au salvat micul dejun (fără zahăr și cu o aromă de desert!)
Această schimbare simplă în modul în care prăjiți ouăle face diferența în ceea ce privește aroma
De ce să pui o lingură de lemn peste oala în care gătim paste chiar funcționează
Greșeală frecventă în utilizarea usturoiului care poate strica aroma alimentelor
Acest mic amestec cu oțet va salva orice placă de tocat
Tehnica simplă care transformă orice legumă într-un fel de mâncare de restaurant
Trucurile bunicii pentru a face fasolea mai gustoasă de fiecare dată
Pot congela cartofi cruzi? Vedeți ce se întâmplă
10 ingrediente pe care nutriționiștii le folosesc în fiecare zi (și ar trebui să le folosești și tu!)
Știți cum să alegeți un ardei iute bun? Aflați trucuri simple pentru a-l găsi pe cel mai proaspăt și mai gustos!
Trucul cu lămâie care schimbă gustul peștelui tău
De ce se usucă puiul pe grătar – și cum să-l faci suculent
Poți congela brânza? Aflați care sunt ideale și care nu
Pui mărunțit: 10 moduri delicioase de a folosi resturile
De ce nu ar trebui să îi dați niciodată pisicii lapte: Înțelegeți riscul
Firimiturile de pâine nu sunt răufăcătoare și pot fi mai bune decât crustele