Uleiul si apa se dau in clocot. Se adauga faina toata dintr-o data. Se ia de pe foc si se mesteca energic. Se da la rece.
Dupa ce s-a racit se adauga cate un ou si se amesteca bine pana la incorporare, si asa se procedeaza cu fiecare ou.
Intr-o tava cu hartie de copt se ia cu lingura din compozitie si se aseaza la o distanta de 2-3 cm intre ele fiindca pe parcursul coacerii ele vor creste.
Dar crema ? Se cumpără ? Glumesc. O găseșești tot pe Petit chef ! Chiar merge fără praf de copt ? Am s-0 încerc. Voiam o rețetă ușoară pentru chou-uri !
Comentarii (45):
Sunt delicioase...iam,imi plac mult eclerele
Super
O sa fac si eu
Prea mult lichd raportat la cantitatea de faina.
Dar crema ? Se cumpără ? Glumesc. O găseșești tot pe Petit chef ! Chiar merge fără praf de copt ? Am s-0 încerc. Voiam o rețetă ușoară pentru chou-uri !
Perfecte
Belea
F buneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Super bune
Deliceoaseee