Petitchef

Otet aromat

Altele
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ceapa se curata,se taie bucati,iar usturoiul curatat se taie feliute.
  • Se pun intr-o sticla la macerat otetul impreuna cu toate ingredientele.
  • Sticla se pastreaza la intuneric timp de 2 saptamani,dupa care se poate folosi la salate,fasole,ciorbe,peste.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Otet de mere
Otet de mere
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Fasole verde cu carne de vitel aromat la cuptor
Fasole verde cu carne de vitel aromat la cuptor
4 porții
1 h 30 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Pesto Rosu
Pesto Rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Ulei aromat cu busuioc
Ulei aromat cu busuioc
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dahl cu linte rosie
Dahl cu linte rosie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: