Petitchef

Pricomigdale umplute

Altele
5 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Pentru umplutura:

Preparare

  • Cuptorul se preincalzeste la 150ºC. Zaharul pudra si migdalele se amesteca intr-un bol. Albusurile se bat spuma cu zaharul tos si se amesteca cu esenta de vanilie.
  • Se adauga amestecul de migdale omogenizand cu grija. Se pune compozitia intr-o punga de ornat si se formeaza fursecuri pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptor 2 minute. Se lasa sa raceasca.
  • Pentru umplutura se amesteca toate ingredientele. Pricomigdalele se ung si se lipesc doua cate doua. Briose cu afinePricomigdale cu nuci si ciocolata.
  • Butoane cu ciocolataBudinca glazurata cu fructe de padurePricomigdaleAmandineFursecuri cu albusuriBiscuiti olandeziChec clasicAmarettiNugaClafoutis cu nectarineRulada de martipanBiscuiti cu coacaze rosiiFursecuri de Craciun.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pricomigdale
Pricomigdale
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pricomigdale
Pricomigdale
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pricomigdale
Pricomigdale
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Caise umplute cu ton si rozmarin
Caise umplute cu ton si rozmarin
8 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei