Ingrediente: Aluat: 130 gr de faina (T45-T55) 1 varf de sare 60 ml de apa fierbinte Umplutura : 1 ciuperca champignon 1/2 morcov 3 gr de ghimbir proaspat ...
Ingrediente: 300 gr cușcuș 400 gr de apă 7 linguri de ulei de măsline 400 gr fasole rosie (scursă) 1 roșie 1 morcov 2 fire de ceapa verde 12 ridichi de pri...
Ingrediente: 150 gr praz - partea alba 200 gr de cartofi 360 gr morcovi 120 gr de nap 200 gr de țelină 1 cațel de usturoi 1 ceapă galbenă 20 ml ulei de măs...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 400 gr roșii întregi decojite (1 cutie) 75 gr fidea 265 gr năut (fiert și scurs, 1 conservă) 1 litru de apă 1 ceapă 1 morcov 1/2 legătură de păt...
Ingrediente: 4 clatite de orez 100 gr cartof dulce 1 lingura ulei de măsline 1 lingurita de sare 1 lingurita piper 1 lingurita de curry 50 gr varza rosie 50...
Ingrediente: 1 conservă sardine în ulei, 2 morcovi, 1 roșie, 1 castravete cornișor, 2 felii de pâine prăjită, 1/2 lămâie, 10 ml ulei de măsline, 10 ml oțet de mere...
Ingrediente: 2 morcovi,curatati si razuiti cu razuitorul de legume, 1 castravete lung,taiat rondele, 3 miini bune de rucola, 1 lingura de susan,pentru decor. ...
Morcovii se gasesc in toate dimensiunile, formele si culorile. Aceste legume radacinoase se gasesc in jurul lumii. In retete culinare pot fi fierti, inabusiti, copti si consumati ca atare.
Ingrediente: putin otet balsamic putin ulei de masline sare piper jumatate de legatura de patrunjel tocat marunt 1 avocado copt mic 1 morcov mic si o telina mica....
Ingrediente: 3 cartofi micuti 5 morcovi (ai mei au fost destul de mari) O ceapa Telina (o felie cam de doua degete grosime) O lingura gjimbir dat prin razuitoa...
Ingrediente: 1 catel de usturoi, taiat in jumatate 1 lingurita de mustar iute coaja rasa si sucul de la 1/2 portocala 1-2 linguri de ulei virgin de floarea-soarel...
Ingrediente: Un piept de pui, 3-4 morcovi mari, 2 radacini de patrunjel mari, 5-6 cartofi, o telina, un borcan mare de castraveti murati, 500 g maioneza, sare, pip...