Ingrediente: vinte,2,3,daca sant mici un pumn de pastai,unul de mazare 3 dovlecei mici, conopida,brocoli o tija celery,taiata mic 2 cepe taiata julien 2 ardei...
Ingrediente: un dovleac in forma de para 1 lingura ulei de masline 250 g arpacas 300 g broccoli, taiat in bucati medii 100 g rosii uscate la soare, taiate 1...
Ingrediente: 1 can Pillsbury crescent dinner rolls/aluat de paine rosii cherry- taiate in jumatate broccoli- buchetele ciuperci- taiate in sferturi ceapa...
Ingrediente: 1.5 l apa/supa de legume 3-4 linguri de ulei 200 g fasole verde 100-150 g broccoli o mana de mazare (congelata/din conserva) 2 dovlecei tineri 1...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 250 g broccoli, rupt in buchetele mici 100 g caise uscate, taiate in fasii 300 g varza rosie, taiata fin 400 g naut din conserva, scurs de apa si...
Ingrediente: 300 g fasole verde un morcov un dovlecel 2 cartofi 4-5 ciuperci o telina mica 2 catei de usturoi o ceapa un ardei gras 4-5 buchetele de brocoli...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...