Ingrediente: Foi: 9 oua 9 lg zahar 9 lg faina esenta de vanilie Crema: 4 oua 400 g zahar 4 lg apa 1 pac margarina rama 100 gr cacao 2 esente rom Glazura: 200 g...
Ingrediente: 3 oua, 2 pachete de unt sau 400 g margarina, 2 cani de zahar , 2 si 1/2 cani de faina, zahar vanilar, rom, 2 lamai obisnuite si 2 lamai lime , o...
Ingrediente: Pentru blat, forma cu diametrul de 28cm: 10 oua, 10 linguri de zahar, zahar vanilat, 2 lingurite de praf de copt, 8 linguri faina, o lingura cacao,...
Ingrediente: 350 g. faina 150 g. zahar 1 praf de sare 1 ou 200 g. unt sau 250 g. margarina 150 g. nuca 2 linguri rom o jumatate pliculet praf de copt 2-3...
Ingrediente: 3 oua, 3 linguri de ulei, 3 linguri de zahar, 3 linguri de faina, colorant alimentar rosu-carmin, o lingurita rasa de cacao, 300 g rahat, o lamaie...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: un blat de cacao taiat pe jumatate , amavut nevoie de o prajitura mai mare si a facut - blatul din 10 oua,- 10 linguri de zahar, 9 linguri de...
Ingrediente: – 4 galbenusuri sau, 2 oua întregi, 140 g zahar, 200 g unt, 50 g cacao sau 100 g ciocolata de menaj, o lingura rom, un pachetel cu zahar vanilat, 4...
Ingrediente: Pentru crema: 200 g zahar pentru caramel 1 lingura apa 6 oua 800 ml lapte 200 g zahar 4 plicuri de vanilie 1/2 fiola vanilie un praf de sare 5 mere...
Cele mai multe supe sunt alimente destul de reconfortante - sunt calde, gustoase, si satioase. Dar supele crema sunt chiar mai speciale. Au o textura catifelata si o consistenta cremoasa care le face sa fie perfecte pentru a fi servite intr-un restaurant de lux dar...
Ingrediente: Pentru blat : 6 oua 300 g de unt 250 g de zahar 2 linguri de cafea solubila 300 g de faina Un pliculet de praf de copt Un praf de sare 3 linguri de...
Ingrediente: pentru Crema: 3 oua mari, 150 ml lapte, 150-200 g zahar tos, 500 g frisca, 67 foi de gelatina 15 ml rom, un plic cu zahar vanilat. pentru Frisca...
Ingrediente: Reteta: 300 g fructe de acelasi fel sau amestecate, 150 ml lapte, 6-7 foi sau 18-20 g granule de gelatina, 2 albusuri 200 g zahar tos, 15 ml rom,...
Ingrediente: Blat: 5 albusuri 150 g zahar 2 bucati de rahat 1 praf sare 1 ceasca stafide 5 linguri de faina 1 cana de nuci macinate 1 praf de copt rom Crema:...
Ingrediente: 3 oua 60 g faina, 105 g zahar tos 15 ml rom adica, pentru fiecare ou de 60 g sau ceva mai mare 20 g faina 35 g zahar tos si pentru 3-5 oua 15 ml rom
Ingrediente: Blat: 6 albusuri, 200 g zahar 200 g nuca macinata 3 g faina 1 praf de copt glazura 1: 200 g ciocolata alba , 5 l ulei crema: 10 g zahar 200 g unt...
Ingrediente: Reteta blatului : 8 oua, 160 g nuci macinate, 100 g pesmet, 200 g zahar, 15 ml rom. Reteta siropului : 150 ml rom, 150 ml apa, 150 g zahar, coaja...
Crema de vanilie cu rom, la pahar
Crema de vanilie se pregateste cum s-a aratat în reteta precedenta , cu deosebirea ca, în albus se pun 30 ml rom, cînd se bate spuma cu zaharul tos.
Crema se amesteca cu spuma prin rasturnare, pîna se omogenizeaza,,