Petitchef

Crema de mascarpone si capsuni la pahar

Desert
4 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru Sos:

Pentru servit si ornat :

Preparare

  • Pentru inceput cautam prin dulap 6 cupe sau pahare pe care le curatam bec. Punem in fiecare pahar un strat de piscoturi,biscuiti sau bucati de pandispan. Stropim cu putin rom , lichior de portocale sau chiar suc de portocale.
  • Le lasam deoparte. Preparam sosul de fructe. Punem la fiert capsunile cu zaharul si zeama de lamaie , pana cand da un clocot.
  • Sosul acesta il repartizam , peste piscoturi. Apoi facem crema de mascarpone. Se freaca spumos galbenusurile cu 2 linguri de zahar pudra si cu zaharul vanilat .
  • Se bat albusurile cu alte doua linguri de zahar . Apoi amestecam mascarpone cu galbenusurile si la final cu albusurile spuma .
  • Repartizam crema de mascarpone in pahare .
  • Dam la rece pentru cel putin doua ore , dupa care servim cu frisca si ornam cu capsuni,menta,lamaita,sau cu ce aveti la indemana.
  • Daca va ramane crema sau frisca , aveti voie sa o lingeti din cratita , pentru ca sunteti singure in bucatarie si asta e extraportia bucataresei .


Poze

Crema de mascarpone si capsuni la pahar
Crema de mascarpone si capsuni la pahar - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

elena, 19/01/2020

Unde sunt oule in reteta ?/

(0) (0) Abuz
14/05/2013

Deja imi lasa gura apa.o fac neaparat

(0) (0) Abuz
25/04/2013

Super bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cremă frankenstein pentru halloween
Cremă frankenstein pentru halloween
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cremă tartinabilă ciocolată și alune
Cremă tartinabilă ciocolată și alune
20 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Crema mousseline
Crema mousseline
10 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Cum se bea un pahar de bere Cum se bea un pahar de bere „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează