Panna cotta
Ingrediente
8
Preparare
Preparare4 ore
Gătire1 min
- Intai punem gelatina la inmuiat in apa rece, conform instructiunilor dupa ambalaj.
Intr-un vas punem frisca, zaharul si pastaia de vanilie taiata in doua... incalzim la foc mic fara sa fierbem.
Cand gelatina s-a inmuiat, amestecam bine
si turnam peste frisca...mai tinem pe foc 1 minut, amestecand sa se topeasca bine gelatina (atentie sa nu fiarba)
Strecuram compozitia (eu nu am strecurat-o pt ca imi plac semintele de vanilie) si o turnam in formele pe care le-am pus intr-o tava. Ies 12 forme.
Dam la frigider pt 3-4 ore. Cand vreti sa scoateti desertul din forme, scufundati forma pt 2-3 secunde in apa fierbinte apoi rasturnati-o pe o farfurie si serviti cu diverse toppinguri sau dulceata de fructe.
Pofta buna!
Pt reteta cu fotografii pas cu pas va astept pe blog!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
4.82/5, 96 voturi 6 comentarii


Punctează această reţetă