Petitchef

Pulpa de porc impanata cu carnati

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 kg pulpa de porc

2 carnati cabanos

salvie tocata



boia dulce

mustar

supa de carne

ulei de masline

sare

piper

cartofi dulci

Preparare

  • Pulpa de porc se fasoneaza. Cu un cutit cu lama ingusta si lunga, se fac doua orifici pe lungul bucatii de porc, care sa strapunga bucata. In aceste orificii se introduc cei doi carnati cabanos, cu grija sa nu se rupa carnati.
  • Se freaca apoi toata bucata cu amestecul din ulei de masline,mustar, cimbru, salvie proaspata tocata, boia dulce, sare, piper si se lasa la macerat cca o ora.
  • Inainte de fi dat la cuptor, se face o crusta in putin ulei foarte incins, pe toate fetele. se pune in tava, se adauga supa, se acopera tava cu folie de aluminiu. Se introduce la cuptor, pentru o ora si 15 minute.
  • Dupa o ora se scoate folia si se mai lasa la cuptor ca sa prinda culoare. Cand carnea este gata se aseaza pe un platou, se acopera si se lasa la odihna 15 min. si doar dupa aceasta se taie felii.
  • Carnea feliata se serveste cu garnitura de cartofi dulci. Cartofi dulci se fierb in coaja. Cand s-au fiert, se scoate coaja foarte usor si se taie in bucati. Sunt foarte moi si dulci. Se asezoneaza dupa gust.

Poze

Pulpa de porc impanata cu carnati, poza 1
Pulpa de porc impanata cu carnati, poza 2
Pulpa de porc impanata cu carnati, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

simina, 18/12/2010

A trecut la lista cu favorite!

(0) (0) Abuz
brcelena, 16/12/2010

Ingenioasa reteta si foarte gustoasa

(0) (0) Abuz
edith_erdei@yahoo.com, 16/12/2010

Unde e maghiranul? oricum,eu nu combin,niciodata,cimbrul cu maghiranul....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de porc pe pat de varza rosie calita
Pulpa de porc pe pat de varza rosie calita
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pulpa de porc la cuptor
Pulpa de porc la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de porc la cuptor cu orez
Pulpa de porc la cuptor cu orez
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.