Petitchef

Humus cu iaurt

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 cani naut hidratat

5-6 lingurite iaurt 4%

1 catel de usturoi

6-7 linguri ulei de masline

sare si boia

seminte de susan

Preparare

  • Boabele de naut se hidrateaza cateva ore, apoi se fierb. Le lasam sa se racoreasca, iar apoi curatam boabele de coji .
  • In vasul robotului de bucatarie punem boabele de naut, iaurtul, uleiul de masline, usturoiul si restul de condimente, apoi mixam amestecul pana devin o pasta.
  • Servim cu lipie sau paine prajita si salata de patrunjel sau castraveti si gogosari muraturi.

Întrebări:




Comentarii:

19/04/2016

Suficient

(0) (0) Abuz
19/04/2016

Hummus, nu humus, ca doar nimeni nu mananca pamant! Nu suntem rame!

(0) (0) Abuz
13/09/2013

I liked it very much!

(0) (0) Abuz
26/06/2013

Fac deseori si e super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Humus
Humus
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Humus
Humus
3 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Humus
Humus
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Humus in stil turcesc
Humus in stil turcesc
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Humus din linte rosie
Humus din linte rosie
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.