Petitchef

Rasol de salau cu mujdei de usturoi

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pestele spalat si curatat de mate si de solzi, se pune la fiert in apa clocotita cu sare, in care s-au fiert in prealabil zarzavaturile, piperul si foaia de dafin.
  • Se piseaza usturoiul, se freaca cu sare, ulei si cimbru, se adauga un pic de supa de peste.
  • Salaul se serveste fierbinte cu zarzavatul fiert intreg ca garnitura, cu mujdei de usturoi si cu mamaliga.

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:




Comentarii:

29/11/2012

Ador salaul

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pad thaï cu tofu
Pad thaï cu tofu
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rasol de vita
Rasol de vita
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rasol de stiuca
Rasol de stiuca
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi! Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.