Petitchef

Rasol de salau cu mujdei de usturoi

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 kg salau,




1 telina, sare, piper,

foaie de dafin,

lamaie, cimbru,

o capatana de usturoi,

1 lingurita de ulei.

Preparare

  • pestele spalat si curatat de mate si de solzi, se pune la fiert in apa clocotita cu sare, in care s-au fiert in prealabil zarzavaturile, piperul si foaia de dafin.
  • Se piseaza usturoiul, se freaca cu sare, ulei si cimbru, se adauga un pic de supa de peste.
  • Salaul se serveste fierbinte cu zarzavatul fiert intreg ca garnitura, cu mujdei de usturoi si cu mamaliga.



Comentarii:

29/11/2012

Ador salaul

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Midii ala marinara
Midii ala marinara
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Rasol de vita
Rasol de vita
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rasol de purcel - mmm!
Rasol de purcel - mmm!
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: