Petitchef

Rasol de salau cu mujdei de usturoi

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pestele spalat si curatat de mate si de solzi, se pune la fiert in apa clocotita cu sare, in care s-au fiert in prealabil zarzavaturile, piperul si foaia de dafin.
  • Se piseaza usturoiul, se freaca cu sare, ulei si cimbru, se adauga un pic de supa de peste.
  • Salaul se serveste fierbinte cu zarzavatul fiert intreg ca garnitura, cu mujdei de usturoi si cu mamaliga.


Întrebări:




Comentarii:

29/11/2012

Ador salaul

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Lasagna vegetariană
Lasagna vegetariană
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2 h 35 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Pui curry în lapte de cocos
Pui curry în lapte de cocos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? 10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud 10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează