Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
Pentru pauza de gustare, devoram aceste bioșe surpriza! Intr-adevar, in timpul degustarii, veti avea placerea sa dati peste o inima de ciocolata :-) Foarte usor de realizat, totul vegan si fara gluten, garantat. Deci, încerci?! Vă lăsăm pașii pas cu pas chiar sub ↓ ↓
Ingrediente
12
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
Intr-un bol, amestecati ingredientele uscate: faina + migdale macinate + amidonul de porumb + zahar + bicarbonat de sodiu + sare.
Adaugati ingredientele lichide: suc de 1/2 lamaie + smantana de soia + extractul de vanilie si amestecati.
Intr-o tava pentru briose, aranjati cupe de hartie.
Umpleti-le 3/4.
Asezati un patrat de ciocolata in fiecare forma si acoperiti cu aluat.
Coaceti briosele 30 de minute la 180° C.
Lasati sa se raceasca si savurati!
FAQ ❓
Care sunt ingredientele principale pentru brioșele vegane și fără gluten?
Ingredientele principale includ faina de orez, pudra de migdale, amidon de porumb, zahar, smantana de soia, bicarbonat de sodiu, extract de vanilie, ciocolata și suc de lamaie.
Cât timp durează prepararea brioșelor?
Prepararea brioșelor durează aproximativ 10 minute, iar coacerea 30 de minute, totalizând 40 de minute.
Ce tip de ciocolată este recomandat pentru brioșele cu inimă de ciocolată?
Se recomandă utilizarea ciocolatei vegane, care nu conține ingrediente de origine animală, pentru a menține rețeta complet vegană.
Pot înlocui smântâna de soia cu alt ingredient?
Da, puteți folosi alte alternative vegane, cum ar fi iaurtul de cocos sau smântâna de migdale, dar verificați consistența pentru a obține un aluat corect.
Ce alte arome pot adăuga în brioșe?
Puteți adăuga arome precum scorțișoară, nucșoară sau esență de migdale pentru a diversifica gustul brioșelor.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 146Kcal
- Carbo: 19.3g
- Grăsimi: 5.6g
- Grăsimi sat.: 1.3g
- Proteine: 3.4g
- Fibre: 1.4g
- Zahăr: 6.9g
- ProPoints: 4
- SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (49g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
4.2/5, 10 voturi 1 comentariu
I
iuliana_viorica_t2020
Ciocolata este tot vegana?





Punctează această reţetă